wij benaderen de mens

in zijn totaliteit …

wij benaderen de mens

in zijn totaliteit …

wij benaderen de mens

in zijn totaliteit …

wij benaderen de mens

in zijn totaliteit …

wij benaderen de mens

in zijn totaliteit …

ONTDEK DE MEDEWERKERS IN ONZE GROEPSPRAKTIJK

Om u alvast even kennis te laten maken met de leden van deze groepspraktijk in Edegem, kunt u hier wat meer informatie terugvinden. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit waardoor deze kinepraktijk u met een grote rugzak vol kennis kan verder helpen, ongeacht uw probleem.

FRANCIS WEYTS

Francis Weyts is de oprichter van deze kineprakrijk. Na zijn afstuderen in 1984 specialiseerde hij zich in sportkine, manuele therapie en bewegingsanalyse. Omdat hij steeds gepassioneerd bleef door het vak, kwamen er over de jaren heen nog diploma’s Oosterse geneeskunde, osteopathie, endermologie en psychosomathiek bij. Hij heeft ook een sterke interesse in antroposofie.

Deze professional heeft 25 jaar ervaring met turnen en acrobatie op de teller. Bovendien werkt hij al zo’n 30 jaar met dansers en verschillende sporters samen aan hun anatomische begeleiding. Ondertussen is hij ook de osteopaat van Royal Victory Hockey Club Fanion Team D1/H1. Zijn vergaarde kennis wenst hij na die vele jaren ook over te dragen. Daarom geeft hij regelmatig cursussen in binnen- en buitenland. Na vijf jaar lesgeven aan de leerlingen van Studio Herman Teirlinch, draagt hij nu nog een steentje bij in Dansanatomische begeleiding voor de leerlingen van de kunsthumaniora in Antwerpen. Francis Weyts heeft vier kinderen, doet aan yoga en is een voortvarend hobbykok.

De nieuwste technieken blijven hem fascineren waardoor hij ook zichzelf regelmatig bijschoolt. Zo zijn er net weer nieuwe bevindingen gemaakt dankzij de werking van BEst (Bio-Energetische-stimulatie-Therapie), een apparaat dat de link legt tussen de traditionele en de oosterse geneeskunde.

ANNE

Ook Francis’ echtgenote Anne heeft een hart voor deze praktijk. Daarom heeft ze ook een plaats in dit team en houdt ze zich bezig met de therapeutische endermologie, bijvoorbeeld na borstamputatie, cavitatie, hotstonebehandelingen, enzovoort.

LAURENCE NAERT

Laurence startte haar studies osteopathie in Gent in 2009. Voordien had ze al een mooie weg afgelegd en behaalde ze een master biomedische wetenschappen. Ondertussen is zij samen met haar twee vrouwelijke collega’s gespecialiseerd in baby- en kinderosteopathie. Wanneer u op zoek bent naar een specialist voor uw oogappel, kan u zeker bij de vrouwen in deze groepspraktijk terecht voor de juiste behandelingen!

Als uitlaatklep vindt u Laurence vaak op het tennisveld. Ze houdt ook van hardlopen met de hond. Een sportief type, maar tegen lekkere dessertjes zegt zij geen nee.

CEDRIC SCHODTS

Cedric is bovendien ook werkzaam in een praktijk in Antwerpen waar individuele screenings worden gedaan om de sterktes en zwaktes van de patiënt te bepalen. Op die manier kan er een persoonlijk schema uitgewerkt worden om betere en voornamelijk gezondere prestaties neer te zetten. Deze programma’s werkt Cedric ook in deze groepspraktijk in Edegem met plezier voor u uit waardoor hij fungeert als een personal coach.

LISE ONzEA

Lise, nog een nieuwe aanwinst bedreven in de sportbegeleiding is na haar opeiding ook gestart met osteopathie.

NIELS MATTHYS

Niels behaalde een Master diploma in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen, aan de Universiteit Antwerpen. Daarnaast heeft hij de basismodule Dry Needling voltooid en is momenteel aan het bijstuderen binnen de Osteopathie aan het IAO. 
Niels heeft interesse in sport: speelt zelf voetbal, padel en is een fervente zwemmer.
Ook de hockeyspelers van Royal Victory HC begeleidt hij samen met Francis Weyts wekelijks tijdens de trainingen en wedstrijden.

An-Katrien Janssens